Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ambassador Aegean Luxury Hotel & Suites


Descriere

Amplasare

Acest hotel boutique se află în Akrotiri, la cam 15 km de plajă, într-o zonă liniștită.

Dotări

Hotelul cu aer condiționat oferă 40 de camere ce se află atât într-o clădire principlă cu 1-etaje cât și în 3 clădiri auxiliare. Această unitate dispune de un lift și de o recepție. O cameră de bagaje și un seif se numără printre facilitățile locului de cazare. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service 24h, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. O sală de reuniuni oferă posibilitatea de a ține conferințe, prezentări sau reuniuni.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camere dispun de un pat „King size” și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Pentru a înlesni aprovizionarea ocazională prin mijloace proprii, în spațiile de cazare există un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit, un CD player, un DVD player și WiFi (gratuit). Clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. Un sortiment de perne promite o stare de bine confortabilă. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi.

Sport/divertisment

Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante în apă și odihnă activă. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan și tenis. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum schi nautic, plimbări cu scuterul acvatic, iahting și catamaran. O sală de fitness și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a hotelului. La locul de cazare se găsește o zonă de relaxare cu un spa și terapii prin masaj. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind 2 restaurante, o cafenea și un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Micul dejun și cina garantează savori culinare zilnic. La cerere se pregătesc și meniuri pentru copii. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție picnic.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie