Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND VICTORIA

Descriere

Hotelul Grand Victoria este situat in partea centrala a statiunii Sunny Beach, pe malul marii si reprezinta o destinatie perfecta in scopul petrecerii unei vacante placute la malul marii.
Localizare

Hotelul este localizat in centrul statiunii Sunny Beach si reprezinta o destinatie perfecta in scopul petrecerii unei vacante placute la malul marii. Turistii vor parcurge doar 60 m pentru a se bucura de plaja, mare si nisipul auriu sub forma de dune, considerat un fenomen natural unic.

Facilitati hotel

Hotelul asigura turistilor sai o vacanta relaxanta cu un program amplu de activitati prin intermediul urmatoarelor facilitati: mini magazine, salon de infrumusetare, servicii medicale, restaurant cu meniuri variate, Internet Cafe, centru SPA, facilitati pentru copii, billiard, teren de tenis, teren de joaca, piscina interioara si exterioara, sala de fitness, parcare (contra cost), gradinita.

Facilitati camere

Camerele sunt spatioase, amenajate cu mobilier deosebit si dotate cu aer conditionat, TV prin satelit, telefon, echipament audio, minibar, baie proprie cu cada/cabina de dus, uscator de par, balcon spatios. Studiourile sunt prevazute cu bucatarii si dotate cu toate facilitatile necesare.

Sport si divertisment

In ceea ce priveste divertismentul turistii au la dispozitie urmatoarele activitati pentru petrecerea timpului liber: piscina exterioara, tenis de masa, sah, biliard, camera de jocuri, mese de mini fotbal, fitness, programe de divertisment, sporturi acvatice pe plaja (contra cost).

Drinks & Food

Turistii pot savura preparate variate in cadrul urmatoarelor restaurante: restaurantul principal tip bufet, unde se pot servi meniuri din bucataria traditionala bulgareasca, restaurantul a la carte cu o capacitate de 220 de locuri, unde se pot servi preparate specific bulgaresti, mediteraneene, vegetariene si o colectie impresionanta de vinuri. De asemenea, turistii pot servi cocktailuri, cafea, ceaiuri in cadrul barului de la piscina, in Viena Cafe si Victoria Hall.

Facilitati copii

Copii isi pot petrece timpul bucurandu-se de urmatoarele facilitati: gradinita, piscina amenajata cu topogane, spatiu de joaca pentru copii, camera de jocuri, club pentru copii.

SPA & Welness

In cadrul centrului SPA turistii se pot rasfata si relaxa prin intermediul urmatoarelor facilitati: sala de fitness, salon de infrumusetare, masaj, sauna, baie de aburi.

Site web

http://www.hotelvictoria-bg.com/en/ourhotel.php

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.