Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

8,5 Foarte bine - Booking.com Hotelul Pleter 4* si-a luat numele din tripletul traditional croat - un design geometric, care a fost folosit pentru a decora bisericile si manastirile din secolul IX-XII, in special cele de pe coasta dalmata. Hotelul Pleter este situat la numai 4 metri de Marea Adriatica, pe riviera Mimice, la 12 km de Omis. Plaja frumoasa cu pietricele este ideala pentru relaxare si odihna, fiind la numai 15 metri distanta de hotel. Hotel Pleter se potrivește tuturor celor carora le place pacea, linistea si natura. Hotelul este o oaza antistres. Multe activitati pot fi aranjate la hotel, cum ar fi rafting in Omiš , o vizita in orasul Makarska (25 km), Split (37 km), precum si Dubrovnik, insula Brac, Lacurile Plitvice sau chiar Sanctuarul Medugorje (in Bosnia si Hertegovina).
Localizare:

Hotelul Pleter este situat la numai 4 metri de Marea Adriatica, pe riviera Mimice, la 15 metri de plaja. Mimice este un mic oras croat, situat intre orasele Omiš si Makarska.

Facilitati hotel:

Restaurant a la carte, caffe bar, terasa, aer conditionat, wifi, lift, servicii spalatorie, sauna, sala de gimnastica etc.

Facilitati camere:
Hotelul are 33 de camere si 2 apartamente, fiecare dispunand de televizor LCD cu programe prin satelit si radio, aer conditionat, un telefon, conexiune la internet de mare viteza, un mini bar si o baie cu cada, uscator de par.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.