Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Cladirea, construita in stil neo-clasic romanesc in anul 1881, este monument inscris in Patrimoniului National, clasa A.
Este unul dintre cele mai vechi hoteluri din Sinaia, beneficiind astfel de o pozitionare extrem de centrala, cu o deschidere larga catre Parcul Dimitrie Ghica si cu o priveliste spectaculoasa asupra muntilor Bucegi. Casino-ul din Sinaia, Hotelul Palace, centrul comercial al orasului sau Manastirea Sinaia se afla la o distanta de cateva minute de mers pe jos.

Renovat in 2022, Hotelul Caraiman pune la dispozitie:
10 apartamente
61 camere single si duble
+ 50 locuri in parcarea privata
Restaurantul exclusivist si terasa inchisa/deschisa completeaza experienta sederii in acest hotel istoric - un restaurant cu specific romanesc, sali de conferinte, terasa de vara, spalatorie si curatatorie proprie, salon de infrumusetare, seif la receptie si parcare proprie.

Hotelul Caraiman din Sinaia este lider in industria ospitalitatii romanesti in ceea ce priveste tranzitia la energia verde, la ora actuala [1.12.2022] fiind primul hotel din Romania care a lansat tarife mai mici pentru camerele incalzite pana la temperatura de 210, pentru clientii care doresc acest lucru.

Camerele, majoritatea cu vedere la parc, va ofera tot confortul necesar pentru petrecerea unei vacante odihnitoare. Ele dispun de televiziune prin cablu - LCD, minibar, linie telefonica directa, incalzire centrala si internet.




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.