Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul ANDA este situat in centrul orasului Sinaia, foarte aproape de principalele puncte de interes din statiune: Primarie, Telecabina, magazine, banci, cluburi, etc. Accesul la hotel este foarte facil din drumul national, iar parcarea are o capacitate de 25 locuri.
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele servicii:
Cazare in 30 de camere (duble si apartamente)
Sali de conferinte: ANDA (cu o capacitate maxima de 55 de persoane) si CLUB (cu capacitate maxima de 40 persoane)
Restaurantul Arcade Restaurant & Wine, cu o capacitate de 70 de locuri
Business corner (computer cu conexiune la internet, servicii secretariat, copiator, fax, etc)
Terasa cu o capacitate de 40 de locuri
Parcare exterioara - 25 de locuri
ARCADE Restaurant & Wine - a fost denumit astfel pe de o parte inspirat de elementele constructive, pe de alta parte ne dorim sa deschidem apetitul clientilor nostri catre vinurile de calitate pe care le vor gasi in lista (o parte dintre acestea pot fi consumate si la pahar). Lista meniu contine atat preparate din bucataria romaneasca, cat si preparate internationale, toate urmarind acelasi obiectiv: un excelent raport calitate-pret.
Restaurantul are 70 de locuri (50 in salonul principal si 20 in separeu) si este foarte potrivit pentru o masa obisnuita, o masa festiva, petreceri, evenimente de firma sau de familie (nunti si botezuri). Programul Arcade Restaurant & Wine este urmatorul:
Micul dejun: 07.00 - 10.00 si 07.30 - 10.30 in week-end
Dejun: 12.00 - 15.00
Cina: 19.00 - 23.00, respectiv 19.00 - 24.00 in week-end


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.