Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PERUNIKA

Descriere

Hotelul este situat statiunea Nisipurile de Aur la o distanta de 150 m fata de plaja. Centrul statiunii se afla la 250 m fata de hotel. Este cotat pe booking Bine /7.5
Localizare

Hotelul este situat statiunea Nisipurile de Aur la o distanta de 150 m fata de plaja. Centrul statiunii se afla la 250 m fata de hotel.

Facilitati hotel

In cadrul hotelului turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati: 2 restaurante, lobby bar, karaoke bar, zona pentru gratar, farmacie, coafor, piscine exterioara, sala de fitness, darts, teren de tenis, facilitati pentru copii, centru spa.

Facilitati hotel:

Camerele hotelului sunt prevazute cu urmatoarele facilitati: telefon, TV, seif, balcon, aer conditionat, baie proprie, frigider

Sport si divertisment

Pentru petrecerea timpului liber oaspetii hotelului au la dispozitie: teren de tenis, darts, karaoke, piscina exterioara.

Drinks & Food

Pentru servirea mesei, hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai restaurantul unde se pot servi preparate locale si internationale.

Facilitati copii

Copii beneficiaza de loc de joaca, piscina special amenjata si babysitting.

Spa & Wellness

In ceea ce priveste relaxarea, oaspetii au la dispozitie un centru spa, unde pot beneficia de sauna si masaj.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.