Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARK HOTEL GOLDEN BEACH

Descriere

Foarte Bine 8.1 Booking.com Hotelul Park Golden Beach este situat intr-o zona de parc linistita, la numai 200 m, in Nisipurile de Aur, la o distanta de 19 km de Varna.
Locatie

Park Hotel Golden Beach este situat in zona nordica a statiunii Nisipurile de Aur, avand o priveliste superba, fiind inconjurat de un parc luxuriant si o gradina de flori. Accesul catre plaja de nisip lunga de 5 km se realizeaza cu usurinta, aflandu-se la o distanta de 200 m.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: piscina exterioara, piscina interioara, jacuzzi, sala fitness, centru SPA, rent a car, babysitting, facilitati pentru copii, servicii de spalatorie, casa de schimb valutar, sala de conferinte, magazine, salon de infrumusetare, parcare pazita (contra cost), gratar, gradina, terasa, acces internet WIFI gratuit in zonele publice.

Facilitati camere

Hotelul ofera turistilor sai 186 de camere standard, elegant amenajate, prevazute cu baie proprie, uscator de par, telefon, TV satelit, minibar, aer conditionat, acces internet WIFI (contra cost), balcon spatios cu vedere catre mare.

Sport si divertisment

Turistii se pot distra si bucura de activitati sportive in cadrul hotelului prin intermediul unor facilitati precum: tenis de masa, biliard, darts, volei, sala de fitness, piscina exterioara, gimnastica in apa, programe de divertisment.

Drinks & Food

In cadrul hotelului turistii pot servi masa in restaurantul principal unde sunt oferite meniri variate, atat din bucatataria traditionala cat si cea internationala, dar si seri tematice (Seara Barbeque, Sala Italiana, Sala Bulgara, Sala Rusa). De asemenea, turistii pot servi bauturi alcolice si non alcolice in Lobby Bar si barul de la piscina.

Facilitati copii

Copiilor le sunt puse la dispozitie urmatoarele facilitati: babysitting, mini club, spatii de joaca pentru copii, piscina special amenajata cu topogane, mini club si programe de divertisment prin intermediul carora copii pot interactiona intre ei si lega prietenii.

SPA & Welness

In ceea ce priveste zona de SPA si Welness, turistii pot beneficia de facilitati precum: sauna, baie de aburi, servicii de infrumusetare, masaj, jacuzzi, sala de fitness.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.