Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KRISTAL

Descriere

Situat in zona linistita a statiunii Nisipurile de Aur, inconjurat de gradini si parc, hotel Kristal este un hotel modern, ideal pentru vacantele in familie.
Locatie

Hotelul Kristal este amplasat la circa 400 de metri de centrul statiunii si la 450 m de plaja. In imediata apropiere se afla numeroase magazine, baruri, restaurante, un cazino si parcul de distractii Aquapolis.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: seif, piscina exterioara, servicii de spalatorie, parcare (contra cost), restaurant principal, bar in lobby, schimb valutar, camera de bagaje, salon de frumusete, biblioteca, acces internet WiFi gratuit in lobby, 2 lifturi.

Facilitati camere

Camerele sunt echipate cu pat matrimonial/ 2 paturi twin, fotoliu extensibil si masuta de cafea, baie cu dus, uscator de par, halat de baie, telefon, TV satelit, minim frigider, facilitati pentru cafea sau ceai, seif, internet, balcon cu scaune si masuta.

Sport si divertisment

Turistii se pot bucura de urmatoarele facilitati: teren multifunctional de tenis, fotbal si baschet, darts, tenis de masa, sah, table, biliard, piscina exterioara.

Drinks & Food

Partea gastronomica este atent dezvoltata in cadrul hotelului, turistii putandu-se delecta cu numeroase preparate culinare si bauturi racoritoare. Restaurant principal ofera preparate culinare din bucataria traditionala bulgareasca dar si bucataria internationala. In bistro,pe timpul zilei, turistii se pot bucura de snacsuri, dulciuri, fructe si inghetata, dar seara pot servi cine romantice cu meniu a la carte. In lobby bar, spatiul este echipat cu televizoare pentru iubitorii sporturilor iar turistii pot savura o varietate larga de bauturi alcoolice, non alcoolice si cocktailuri. Barul la piscina ofera clientilor sai racoare si diversitate de bauturi.

Facilitati copii

Copii se pot distra utilizand urmatoarele facilitati: jocuri electronice, loc de joaca cu leagane si topogane, piscina pentru copii, mini disco.

Site web

In cadrul centrului SPA turistiilor le stau la dispozitie sala de fitness, baie cu aburi, jacuzzi, piscina interioara, cada cu hidromasaj, namol si electroterapie, coafor, baie turceasca.

Site web

http://www.hotelkristal.bg/ro/home

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.