Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotelul Orphey este situat intr-o zona linistita, la o mica distanta de centrul orasului Bansko (cca 500m) si la aproximativ 1,7 km de statia gondolei. Aeroportul International Sofia se afla la o distanta de 160 km de proprietate (aproximativ 2 ore si 11 minute de mers cu masina).

Facilitati Hotel

Hotelul Orphey pune la dispozitia oaspetilor terasa, gradina, receptie deschisa non-stop, piscina interioara de 60mp cu apa minerala si jacuzzi, restaurant (à la carte si bufet), bar, internet Wi-Fi gratuit in hotel,camera de bagaje, birou de turism, schimb valutar, serviciu de transfer catre gondola gratuit, aer conditonat, magazine (in unitatea de cazare), incalzire, inchirieri auto, pranz la pachet, magazin de suveniruri/ cadouri, seif (cost suplimentar), lift, suita nuptiala, camere de familie, barbier/ salon de frumusete, camere pentru nefumatori, room service, trei sali de conferinte (cu o capacitate de pana la 100/ 50/ 40 locuri si facilitati ca internet Wi-Fi, fax, copiatoare), personal multilingv (bulgara, engleza standard, rusa).

Facilitati camere

Toate camerele au incalzire centrala, telefon, aer conditionat , acces gratuit la internet Wi-Fi de mare viteza, TV cu canale prin satelit, mini bar (taxa suplimentara), seif (contra cost), balcon, sistem de alarma de incendiu, sistem de divertisment (canale tematice muzicale, canale info, la cerere), baie privata cu cada, uscator de par, pardoseala cu parchet/ mocheta sau gresie.

Alte facilitati:

Cina de Revelion (obligatorie): 82.00 Euro/adult, 41.00 Euro copil (6-11,99), 52 Euro/adolescent (11-16,99), 0-5,99- gratuita

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie