Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ORES BOUTIQUE

Descriere

Localizare: Hotelul Ores este un mic hotel tip boutique de 5 stele din Bansko, care combina un design de culori calde de pamant si un spirit ospitalier. Hotelul este situat in zona preferata de schiori a orasului, la doar doua minute de telegondola (150 m) si la cativa pasi de strada comerciala, centru (3 km) si cele mai populare taverne din oras. Hotelul se distinge prin stilul sau modern, oferind oaspetilor sai un sentiment diferit si o atmosfera unica.
Facilitati: constructie 2019, cu 5 etaje, 54 de camere, remarcate prin culori indraznete si un stil individual de mobilier, 1 lift, restaurant cu terasa de iarna, lobby bar, vitamin bar, loc de joaca, centru de fitness si wellness, piscina bio, garderoba de schi , si Wi-Fi gratuit in intregul complex.
Acces si camera pentru persoane cu dizabilitati.
Check-in dupa ora 14:00; Check out pana la ora 12:00
Cazare:
Camera DBL (min. 2ad, max 2ad+1ch (0-6,99 ani), aprox. 25 mp. 2 paturi twin, amplasate unul langa celalalt
Apartament Deluxe cu 1 dormitor ((cu 4 paturi obisnuite) - min. 3ad, max 4ad), aprox. 100 mp. dintre unitati, 2 paturi twin, amplasate unul langa altul in fiecare unitate. Usa intre camere doar in unele unitati.
Apartament cu 1 dormitor standard (max 2ad+2ch sau 3 ad), aprox. 59 mp. paturi twin, asezate unul langa altul, pat suplimentar - canapea. Usa intre camere.
Apartament 2 dormitoare (min. 4ad, max 4ad+1ch) aprox.101 mp. 2 paturi twin, asezate unul langa altul in fiecare camera, pat suplimentar - canapea. Usi intre camere.
Majoritate unitatile au balcon*, aer conditionat centralizat, TV, telefon, seif, Wi-Fi, podea cu mocheta, baie cu dus si uscator de par.
- sunt putine apartamente standard cu 1 dormitor si cateva camere duble, care nu au balcoane.
Copii: baby cot (la cerere, contra cost), scaune inalte in restaurant (gratuit), club pentru copii.
Gratuit: piscina interioara, baie de aburi, baie turceasca, fitness, depozit pentru echipamentul propriu.
Contra cost: masaj, centru SPA, jacuzzi.
Animale de companie: la cerere si contra cost, hotelul poate oferi un pat si un bol de hranire.
Parcare: Parcare nepazita cu plata, cu acces limitat.

Tariful include: micul dejun si cina, piscina interioara, fitness, depozit schi pentru echipament propriu, sauna, baie de aburi, Internet.

Cina de Revelion inclusa in pret (obligatoriu) - 130,00 Euro adult / 80,00 Euro copil (7-12,99); 50,00 Euro copil (4-6,99).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.