Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


INFORMATII GENERALE:
Locul in care relaxarea si confortul de 4 stele se imbina cu frumusetea naturala si peisajele magnifice pentru a va oferi o experienta minunata.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE: Unitate nou construita, dotata cu piscina exterioara si interioara, parcare supravegheata, restaurant cu bucatarie locala si internationala.

FACILITATI UNITATE: Orientata spre turismul de business, tranzit cat si pe cel de leisure, Hotel Aventus ofera posibilitata unor evenimente de afaceri, intalniri de pana la 20 persoane, louge bar, centru SPA si servicii de masaj.

DESCRIERE CAMERE: Camere unitate: 30 de camere din care 3 single (13 mp), 18 camere duble standard (26 m), 6 duble Deluxe (28 m), 3 apartamente (54 m). Atentie: camerele single au o suprafata redusa si nu se poate caza mai mult de 1 persoana adulta pentru un interval de zile limitat.

Camera dubla standard cu suprafata de 26 mp cu balcon privat, dispune de un pat mare dublu dotat cu saltea de calitate premium, lenjerie de bumbac si perne antialergice.
La cerere se poate asigura un patut pentru un copil cu varsta intre 0-3 ani, aer conditionat, baie privata, fierbator electric pentru prepararea cafelei sau ceaiului, televizor LED, birou, seif si minibar. Baia este dotata cu cabina de dus, uscator de par, produse cosmetice de lux, halat de baie, papuci si prosoape, Wi-Fi, acces gratuit la piscina si sauna.

Camera dubla deluxe cu suprafata de 28 mp dispune de un pat mare dublu cu saltea de calitate premium si un fotoliu extensibil, lenjerie de bumbac si perne antialergice. La cerere se poate asigura patut pentru un copil cu varsta intre 0-3 ani, aer conditionat, baie privata, fierbator electric pentru prepararea cafelei sau ceaiului, televizor LED, birou, seif si minibar. Baia este dotata cu cabina de dus, uscator de par, produse cosmetice de lux, halat de baie, papuci si prosoape, wi-fi si acces gratuit la piscina si sauna. Camerele nu au balcon.

Apartamentele spatioase de 54 mp cu 2 balcoane private, dispun de un pat mare dublu cu saltea de calitate premium si un living cu canapea extensibila ideala pentru 2 persoane, lenjerie de bumbac si perne antialergice. La cerere se asigura patut pentru un copil cu varsta intre 0-3 ani, aer conditionat, baie privata, fierbator electric pentru prepararea cafelei sau ceaiului, televizor LED, birou, seif si minibar. Baia este dotata cu cabina de dus, uscator de par, produse cosmetice de lux, halat de baie, papuci si prosoape, wi-fi si acces gratuit la piscina si sauna.

LOCALIZARE: La intrarea in statiune dinspre Oradea pe partea stanga.

ATRACTII TURISTICE: Pestera Ursilor, statiunea Stana de Vale, orasul Oradea, avenul de la Beftia, rezervatia naturala Nimphaea Lotus Thermalis de la Baile 1 Mai.

POLITICI: Nu se accepta accesul cu animale de companie. La receptie se achita taxa speciala de promovare turistica - 1% din valoarea primei nopti de cazare.

SERVICII DE MASA: Se acorda in restaurant propriu avand o bucatarie internationala dar si traditionala, 85 locuri deschis zilnic intre orele 07.30-22.00. In cadrul sejururilor cu pensiune completa sau demipensiune, intrarea se face cu cina in ziua de check-in, si iesirea cu mic dejun in ziua de check out.


FACILITATI EVENIMENTE: o sala de evemimente de 20 locuri cu video proiector, tv led, chichineta.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie