Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Apartamentos Mediterráneo Real este situat la 10 minute de mers pe jos de plaja Los Boliches și la 2 km de Fuengirola. Oferă o piscină in aer liber și apartamente și studiouri elegante.

Toate spațiile de cazare bine echipate de la Mediterráneo Real au o zonă de relaxare spațioasă, cu TV prin satelit și DVD player. De asemenea, există incălzire, seif și masă de călcat.

Chicinetele au mașină de spălat vase, frigider cu congelator și cuptor cu microunde. De asemenea, au plită electrică, prăjitor de paine și aparat de cafea. Piscina este adaptată pentru oaspeții cu mobilitate redusă.

Restaurantul oferă o gamă largă de mancăruri spaniole și internaționale. Există o mică selecție de magazine, baruri și restaurante in Los Boliches și in stațiunile invecinate Fuengirola.

Gara Boliches este la doar 5 minute de mers pe jos de apartamente și oferă acces ușor la Málaga. Marbella este la 30 de minute de mers cu mașina. Personalul de la recepție vă poate aranja transferuri de la/la aeroport.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie