Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kempinski Hotel Bahia Estepona

Descriere

Kempinski Hotel Bahía Beach Resort & Spa este un hotel pe malul mării, cu vedere la Marea Mediterană, la doar 15 minute de mers cu mașina de Puerto Banus. Oferă 3 piscine in aer liber, grădini și un centru spa.

Camerele de la Kempinski Marbella au balcon sau terasă. Fiecare cameră are TV cu ecran plat cu canale prin satelit și baie de marmură cu uscător de păr.

Facilitățile de la Kempinski Hotel Bahía Beach Resort & Spa includ un studio de fitness cu activități de fitness gratuite și terenuri de tenis. Centrul spa al hotelului are saună, baie de aburi, piscină interioară de relaxare și 6 săli de tratament.

Există, de asemenea, un club sezonier pentru copii, deschis in timpul sezonului de varf.

Kempinski oferă un bufet de mic dejun tip bufet și alte două restaurante care oferă o gamă largă de preparate din bucătăria mediteraneană și spaniolă.

Oaspeții pot savura o băutură cu vedere la grădină și la mare sau la snack barul de langă piscină.

Acest hotel este la 5 minute de mers cu mașina de centrul orașului Estepona și oferă mai multe restaurante, cluburi pe plajă și buticuri de imbrăcăminte. La Marbella se poate ajunge in 20 de minute cu mașina. Aeroportul Malaga este la 73 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie